Üdvözöllek itt!

Örulök, hogy ellátogattál letölthető anyagaimhoz. Názz körül és válogass ingyenes segédanyagaim között.

30 közösségi média poszt ötlet

Kifogytál az ötletekből? Nincs miről posztolnod? Soha többé! 30 remek ötlet, hogy a közösségi média naptárad mindig tele legyen. Tippek kezdőknek is, akiknek még nincs túl sok önálló weboldal tartalma vagy blogposztja, amit promotálhatna.

Formátum: PDF

Top 10 ingyenes stock fotó oldal
(jogtiszta képekkel)

Megtalálnia tökéletes illusztrációt a tartalmadhoz elengedhetetlen a sikerhez. Sokszor azonban nem könnyű. Ebben a PDF-ben összegyűjtöttem a 10 kedvenc oldalam ahol kiváló minőségű, inygenes, jogtiszta fotókat és videókat találsz.

Formátum: PDF

Alkoss vásárlói perszónát

A vásárlói perszóna (angolul buyer persona) egy részben kitalált, általánosított képviselője az ideális célcsoportodnak, aki abban segíthet, hogy sikeresebben érd el a célcsoportodat. Ebben a szerkeszthető dokumentumban lépésről lépésre végigvezetlek az elkészítésük folyamatán.

Formátum: Word (docx)

Kérlek tartsd tiszteletben, hogy az itt található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és előzetes engedély nélkül nem oszthatóak meg.

Megszámlálhatatlan mennyiségű időt, energiát és szeretetet áldoztam ezeknek az elkészítésére - külön köszünet férjemnek, aki elfogadta ezt - ezért arra kérlek tartsd tiszteletben a munkámat. Ha úgy érzed valakinek szintén jól jönnének ezek kérlek küldd el neki is a linket, hogy ő is igényelhessen magának egy saját jelszót. Végtére is ingyenes! Nagyon köszönöm a támogatásod!